Összesküvés elméletek ? 

Videók

A címben levő kérdőjel jogosságát az igazolja, hogy néhány "Összeesküvés elméletről" már bebizonyosodott: Mára már nem elmélet.

Ezekhez a videókhoz általában nem fűzök megjegyzést a címek önmagukét beszélnek.


ÉBRESZTŐ FILM : WAKE UP CALL (( FELIRATOS )),


Földalatti világkormány

Enigma 


Az emberi psziché manipulálása

ALAN WATT INTERJÚ 2012.02.11


 Elmeháború 1-2


 Internet háború

Internet háború ACTAJesse Ventura 

Az utóbbi években megszaporodott természeti katasztrófák -- hurrikánok, földrengések stb. -- kapcsán egyre többször merül fel az a feltételezés, hogy a tetemes személyi és anyagi károkat okozó természeti csapásokat sok esetben mesterségesen idézik elő. 
 A HAARP hivatalos honlapja, ahol figyelhetjük (az általuk bevallott) tevékenységüket. (Ha indokolatlanul gyengének rosszul érezzük magunkat, ha földmozgásokról, rejtélyes hangokról értesülünk, nézzünk rá!) 

Rejtélyes hangok

Enigma 2011.10.11.

WikiLeaks - Top Secret

Enigma 2011.04.12.

 

Médiák

Kinek a kezében is vannak a médiák?

A Magyar médiák 94%-a nem magyar kézben van. 

Látószög: Ami hihetetlen és nincs benne a tévében az már mindjárt összeesküvés elmélet sokak szerint.

 

Én kis naiv


Nem értettem, miért kell a társadalmi rétegeket egymásra uszítani. Most már tudom: Amíg egymással vannak elfoglalva, addig a háttérben bármit meg lehet csinálni.
Nem értettem, mért üldözik annyira a dohányosokat.
Naivan azt gondoltam: 
Kiírják: ez dohányzó étterem, ez nem. Ez dohányzó vagon, ez nem.
Mindenki eldöntheti, melyikbe megy be, és melyikbe nem. Ha dohányos a nemdohányzóba, akkor nem gyújt rá. Ha nem dohányzó a dohányzó helyre, akkor nem reklamál.
Most értettem meg, miért is kell a dohányzást gőzerővel tiltani, miután elolvastam a cikket:
A dohányzás megvéd a tüdőráktól és valószínűleg sokakat az Alzheimer-kórtól is

A hazugságokkal kialakított közfelfogás azt sulykolja az emberekbe, hogy aki dohányzik, kidobott a szemétbe hihetetlen mennyiségű pénzt, hozzájárult az állam adóbevételeihez, ami Magyarországon évi kb. 300 milliárdot tesz ki - amiből talán 2 milliárdot a dohányosok érdekében használnak fel - és szándékosan rongálja az egészségét.
Én húsz év dohányzás után láttam először belülről a tüdőmet. A hajlékony bronchoscopos vizsgálatot egy amúgy dohányos orvos végezte altatás nélkül. Felkészültem a legrondább látványra, ami megjelent lelki szemeim előtt. A fekete üszök alól itt-ott kibukkanó hörgők sikoltozását előre hallottam. 

A jó minőségű monitoron hamarosan feltűnt a tüdőm belseje. A jól megvilágított belső felületen nyoma sem volt a kátránynak, az egész felület szép rózsaszínben pompázott, csak a hörgők felületét borító habos váladék nem illett a képbe.

Az igazság az, hogy a koszorúér-és érrendszeri betegségekre, előnyös hatása lehet a nikotinnak. Ezzel a tájékoztató írással arra akarok rámutatni, hogy a dohányzás nem csak a tüdőrák, de az Alzheimer-kór ellen is hatásos védekezés. A világ NATO által gyakran permetezett területein riasztóan megnövekedett az utóbbi megbetegedések száma, miközben sorra halnak meg körülöttünk olyan emberek tüdőrákban, akik életükben sohasem dohányoztak. Bár nagy számokat emlegetnek halálozási okként a tüdőrákot megnevezve, de patalógus és korboncnok ismerőseim, és barátaim nem tudják ezt megerősíteni. Talán ezért dohányzik szinte mindegyik az általam ismertek közül.

Az egyre nagyobb arányú Alzheimeres megbetegedések nem a véletlen műveként alakulnak ki. A vegyi-permetezések során nem csak mérhető bárium-szulfát, hanem alumínium nanorészecskék és kerülnek nagy mennyiségben a légkörbe. A vastag hurkák szétterülnek az égen, majd lassan lefelé lebegve, egy részük eléri az alsó légrétegeket is. Az eső sohasem "magától" keletkezik! Egy mikroszkópikus kondenzmag kell, hogy a cseppek, a mag felületén kicsapódva "meghízzanak", majd lehulljanak. A leszálló port pedig belélegezzük, ráhullik a növényzetre. A szél újra és újra felkavarja. 

Tovább olvasom a cikket


Tehát ezért akar lemondani az állam a hihetetlen bevételről (évi 298 milliárd Ft). amit a dohányosok önként adóznak.....

 

Kiderült egy összeesküvés-elméletről, hogy igaz

Egykori magas rangú hírszerzési tisztviselők hoztak létre egy részletes térfelügyeleti rendszert, ami modern arcfelismerő technológiával figyelheti meg az USA nagy részét és több más ország egyes helyszíneit térfigyelő kamerákon keresztül. (Vajh mely országok érintettek?)
Az interneten sokan kifejtették, hogy nem hiszik el, hogy ilyen technológia jelenleg rendelkezésre állhat, de Rik Ferguson, a Trend Micro biztonsági tanácsadója a Guardiannek azt mondta, hogy egy ideje már léteznek hasonló szoftverek.
Terrorelhárítás vagy 1984?
Adott a kérdés, hogy meddig mehetnek el a hatóságok a „nemzet biztonságának” érdekében, és mit lehet eltitkolni a nyilvánosságtól a „saját érdekükre” hivatkozva. Az egyes országok alkotmányaival az is nehezen összeegyeztethető, hogy magáncégek ilyen részletes adatokat gyűjtve figyelnek meg embereket és vesznek részt a közterületi megfigyelésben. (Lehet mondani: én nem csinálok semmi titkosat, engem megfigyelhetnek. NE figyeljenek meg, semmilyen indokkal!)

Elolvasom a teljes cikket

Make a Free Website with Yola.